Menu
Menu

Nieuwsflitsen uit
De Lichtkring

Leuke nieuwtjes en informatie over activiteiten
Nieuws
Kerstlichtjestocht
Op 23 december (16:30-18:30 uur) is in Park Schothorst de lichtjestocht. Een wandeling langs honderden lichtjes, waarbij langs de route het verhaal van Jezus' geboorte wordt verteld. Met muziek, vertellers en natuurlijk warme chocolademelk.
Nieuws
Actie Zonnestraal
Ook deze zomer deden kerkleden in Amersfoort-Noord weer mee aan de actie Zonnestraal. Een zonnestraaltje bezorgen aan mensen voor wie de vakantieperiode moeilijk vinden. Mensen genoten van aandacht, een kopje koffie, een hapje en drankje. Er zijn in totaal 108 mensen in Emiclaer 'verwarmd' met een zonnestraaltje. Mooie ontmoetingen en fijne gesprekken.
Nieuws
Kerkdiensten
Elke zondagmorgen is er een kerkdienst in De Lichtkring. We beginnen om 10 uur. Elke tweede zondag van de maand vieren we met elkaar het avondmaal. In de meeste diensten is er een speciaal moment voor de kinderen en er worden regelmatig kinderbijbelklassen gehouden voor basisschoolkinderen. U bent van harte welkom de diensten mee te […]
Nieuws
Voedselbank
De Lichtkring doet mee aan het diaconaal Noodfonds en andere initiatieven om mensen, die moeite hebben financieel rond te komen, te helpen. Dit doen we samen met andere kerken in Amersfoort. Elke tweede zondag van de maand nemen gemeenteleden iets mee naar de kerk voor de inzameling ten behoeve van de voedselbank. Ook mensen die […]

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar wat wij aan activiteiten doen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief. We spammen niet, maar sturen zo nu en dan een berichtje.
Aanmelden nieuwsbrief
Amersfoort

Geloven doen we samen

Copyright © 2024 Alle rechten voorbehouden