Menu
Kerk De Lichtkring
Amersfoort
Menu

Wie is God eigenlijk?

God kennen verandert je leven en je kijk op de wereld.

God geeft je Zijn rust in je leven. En dat geeft Hij uit liefde. Of het nu goed met je gaat of niet, God wil je graag ontmoeten zoals je bent. Hij heeft je immers gemaakt! Als je Hem leert kennen, wil je je leven aan Hem geven. 

Je kunt God leren kennen door de bijbel te lezen, een gebed uit te spreken en met mensen te praten over je zoektocht naar Hem.

Omdat wij God beter willen leren kennen komen wij elke zondag samen in de kerk.
Ook jij bent van harte welkom!

Waarom is het belangrijk om Hem te leren kennen?

Nog belangrijker is dat God jou kent. God houdt zoveel van ons, dat Hij alles voor ons over heeft, zelfs Zijn eigen Zoon Jezus. Niets brengt daar verandering in!

Heb je vragen over God, het geloof of de kerk? Of wil je eens van gedachten wisselen? Dat kan op allerlei manieren. Neem gerust contact op! 

Quote

Niemand anders dan Hij (Jezus) kan de mensen redden. Er is op aarde niemand anders door wie de mensen gered kunnen worden.
Handelingen 4:12
Meer lezen

Geloof

Dat God jouw leven in Zijn hand heeft en je nooit laat vallen. 
Omdat Hij van je houdt! 
Alle gemiste kerkdiensten

Roel Kelder

Van God ontvangen we zoveel. Zijn goedheid en genade zijn levensveranderend. Als predikant vind ik het een van mijn kerntaken om die boodschap te blijven vertellen. Ik mag dat sinds 2015 in De Lichtkring doorgeven. Daarbij is mijn hoop en gebed dat de gemeente zelf een bron wordt, waaruit het goede nieuws mensen bereikt die de Heer Jezus nog niet kennen. Zo is de gemeente een verspreider van Licht van het Licht dat ze eerst in eigen kring heeft ontvangen. 

Ik ben predikant sinds 1995 en mag dus al heel wat jaren dit prachtige werk doen. Ik weet me daarbij gesteund door mijn vrouw Jolande, met wie ik drie kinderen heb gekregen. Naast mijn werk ben ik heel graag aan het werk met onze flatcoated retriever (een jachthond), verlies ik mijzelf in het luisteren naar goede muziek, en kan ik mijn hart ophalen aan (oude) Volvo’s. Blijf op de hoogte

Benieuwd naar wat wij aan activiteiten doen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief. We spammen niet, maar sturen zo nu en dan een berichtje.
Aanmelden nieuwsbrief
Kerk De Lichtkring
Amersfoort

Geloven doen we samen

Copyright © 2023 Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram